استفاده از لوازم خانگی و وسایل آشپزی متنوع بیش از پیش گسترش پیدا کرده است. لذا استفاده از موادی که علاوه بر ظاهر زیبا خواص مکانیکی و فیزیکی عالی داشته باشند بسیار با اهمیت است. مقاومت در برابر سایش، مقاومت به خوردگی عالی، افزایش نسبت استحکام به وزن و قابلت تولید مواد با کمترین ضرر برای سلامتی انسان از جمله ویژگی های ورق های کلد شده می باشد.
آلومینیوم روکش شده با استیل: امروزه زیبایی و دوام سطوح فلزی از همیشه جذاب تر است. صفحات براق ، مقاوم در برابر خراش و ضد زنگ استیل با لایه آلومینیومی (جهت افزایش انتقال حرارت آنها) از پوشش های سرامیکی سنتی عالی تر بوده و یک سطح عالی برای اتوهای بخار سنتی را تضمین می کند.
ظروف آشپزی: ظروف آشپزی به دلیل ارتباط مستقیم با غذا بر روی سلامتی انسان بسیار تاثیر گذار است. طبق تحقیقات انجام شده استیل یکی از بهترین جنس های ممکن برای ظروف آشپزی می باشد اما عیب اصلی ورق های استیل انتقال حرارت بسیار پایین آن ها می باشد. از طرفی آلومینیوم و مس دارای بالاترین انتقال حرارت در بین فلزات رایج برای ظروف آشپزی می باشد. با استفاد از ورق چند لایه متشکل از استیل و آلومینیوم یا مس، می توان از مزایای هر دو فلز به صورت همزمان بهره برد.